Despre

Poteka

substantiv (s) /po·té·ka/

  1. Potecă, poteci – Drum foarte îngust la țară, la munte, în pădure etc., pe care se poate merge numai pe jos; cărare;- (din bg. păteka).
  2. Stare de spirit ce strânge amatorii de aventură.

Cum a început

Era o zi însorită de iulie, 2014. După ce am urmărit cu o seară în urmă “Into the wild” (clișeic, desigur), mi-am luat rucsacul în spate și am pornit într-o aventură în jurul Europei cu unul dintre cei mai buni prieteni. Experiențele cu localnicii, imprevizibilul autostopului și neștiind ce ne va aduce ziua de mâine, drogul aventurii începea să-și facă efectul. Nu am mai fost la fel de atunci.

Poteka a început ca un simplu blog de călătorie. Am dorit să-mi împărtășesc aventurile pentru a oferi o alternativă a călătoritului care va ajuta la dezvoltarea personală. Acum însă, mi-am dat seama că asta nu mai este doar despre mine. Poteka este o comunitate deschisă tuturor celor care vor să-și spună povestea ce îi va inspira pe cititori. Dacă ești un fan al literaturii de călătorie sau spiritul tău nomad așteaptă scânteia ce-l va ghida către minunata lume în care trăim, ai ajuns în locul care trebuie.

Vrei să îți publicăm aventura pe site?

Dacă ai fost cu autostopul în lume, ai campat în natură pe plaje pustii sau dacă ai parcurs un pelerinaj care te-a marcat, atunci vrem să-ți auzim povestea. Trimite-ne un e-mail la hello@poteka.ro cu un rezumat al poveștii tale, cum vrei să o structurezi și noi te vom îndruma să îți scrii articolul pentru a putea fi publicat pe site. Drumuri bune!

Apariții media: